super sjecko

 • Multifunkcionalni sjecko Veggie Slicer

  ✅Višenamjenski rezač povrća: Udovoljite svim svojim potrebama, oslobodite prostor u kuhinji i uživajte u raznim zdravim obrocima.
  ✅Idealno za razno povrće poput krastavaca, luka, krumpira, rajčice, voća itd.
  ✅Jednostavno čišćenje: Daska za rezanje luka sigurna u perilici posuđa, samo je stavite u stroj nakon pripreme hrane, ne treba biti oprezan!
  ✅Ergonomski dizajn: s mekanom gumenom ručkom za povećanu iskoristivost i neklizajućom podlogom za stabilnost tijekom uporabe. U pola vremena, sigurno i lako rezati, škorpion, nasjeckati voće i povrće.

  ✅Trajnost i sigurnost: Neklizajuća gumena podloga osigurava potpunu sigurnost i stabilnost. Siguran dizajn prstiju olakšava čvrsto držanje povrća i voća, držeći ruke slobodnima i štiteći ruke od slučajnih posjekotina. Najbolji poklon za ljude koji vole kondiciju, vegetarijanstvo, vegetarijance ili one koji vole niske ugljikohidrate.

 • Ručni spiralizator 9u1

  ✅Ručni spiralizator savršen je za stvaranje povrtarskih rezanaca, ukusne, zdrave alternative tjestenini. Takođe pravi ujednačene spirale za salate. kovrčavi pomfrit, ukrasi i još mnogo toga.
  ✅Cjediljka: Rezač povrća ima jedinstvenu funkciju odvoda koja vam omogućava da povrće očistite direktno kroz odvodni sistem nakon sječenja.
  ✅Pruža brzo i jednostavno čišćenje i rezanje.

  ✅Višenamjenska glava za rezanje: možete koristiti različite glave za rezanje prema vašim potrebama, a kuhanje je praktičnije.

Glavni meni